НАЧАЛО НОВИНИ ЕКСКУРЗИИ ДЕСТИНАЦИИ ПОЧИВКИ LANGUAGE ОБЩИ УСЛОВИЯ КОНТАКТИ

Топ екскурзии

Няма намерени екскурзии до избраната дестинация за този период.

Екскурзия Рим-Флоренция-Венеция - "С влак из Италия"

Период: 06 юни 2012 г. - 31 октомври 2012 г.

Транспорт: Самостоятелно придвижване

Забележки

САМОСТОЯТЕЛЕН ИЗБОР НА ДАТА НА ПЪТУВАНЕТО!

Програма

7 дни/6 нощувки

Невероятна възможност за самостоятелно пътешествие из Италия! Не зависите от екскурзоводи, групи, конкретни дати! Пътувате с луксозни скоростни влакове! Сами избирате категорията хотел за настаняване!
Този тип екскурзии набират все повече почитатели в света. Ролята на туристическата фирма е да ви гарантира логистиката в настаняването и придвижването, а програмата за посещаваните обекти е по ваш избор. Имате възможно най-голямата свобода за разглеждане на това, което ви интересува, но не се занимавате с търсене на квартири, с преговори с хотели, с купуване на билети.
Нашето предложение е за посещение на най-красивите и популярни градове на Италия. Хилядолетният Рим, Ренесансовата Флоренция и Града на влюбените - Венеция, ви очакват!


1 ден - пристигане в Рим. Трансфер от летището до избрания хотел. Свободно време за почивка и разглеждане на забележителности. Нощувка.
2 и 3 ден - закуска в хотела. Разглеждане на забележителности в Рим, кратки екскурзии до близки дестинации (Остия, вила Д'Есте и др.), разходки из паркове... по собствен избор. Нощувка в хотела.
4 ден - закуска в хотела. Трансфер до гара Термини (централната гара на Рим) и отпътуване със скоростния влак Еуростар за Флоренция. Пристигане в града и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време за разходки и разглеждане на Флоренция. Нощувка.
5 ден - закуска в хотела. Сутринта отново е на ваше разположение за избрани от вас занимания. Следобед трансфер до централната жп гара и с влак отпътуване за Венеция. Пристигане в града и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
6 ден - закуска в хотела. Свободен ден за наслаждаване на уникалния град Венеция. Нощувка.
7 ден - закуска в хотела. Трансфер до летището на Венеция и отпътуване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Маршрутът на екскурзията може да бъде и в обратен ред на посещаваните градове - от Венеция до Рим като се спазва същата продължителност на престой на всяко отделно място!

Цени:
- Стандартно настаняване (категория на хотела - 3 звезди): човек в двойна стая - 667 евро; турист в самостоятелна стая - 1078 евро; човек в тройна стая - 577 евро.
- Комфортно настаняване (категория на хотела - 4 звезди): човек в двойна стая - 802 евро; турист в самостоятелна стая - 1348 евро; човек в тройна стая - 727 евро.
- Луксозно настаняване (категория на хотела - 5 звезди): човек в двойна стая - 1334 евро; турист в самостоятелна стая - 2325 евро; човек в тройна стая - 1250 евро.
Забележка: по време на панаири и конгреси във Флоренция цените на нощувките са специално увеличени и крайната стойност на пътуването трябва да бъде уточнена и потвърдена по време на резервацията.


Цената включва:
- 6 нощувки в избран по категория хотел с 6 закуски на блок-маса
- трансфери до и от жп гарите
- трансфер летище-хотел-летище
- влакови билети за скоростния влак Еуростар - 2 класа, доплащане по желание за 1 класа
Цената НЕ включва:
- медицинска застраховка за пътуване в чужбина (около 6 евро на човек)
- самолетни билети от София до Рим/Венеция и от Венеция/Рим до София
- обедите и вечерите
- входните билети за посещаваните забележителности
- разходи от личен характер
- екскурзоводско обслужване

ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!
Датите за провеждане на екскурзията са по избор на туристите, но е необходимо и потвърждение от италианска страна, тъй като пакетът е продукт на чуждестранна фирма. Пълната сума за пребиваването трябва да бъде преведена до 30 календарни дни преди датата на започването! При сключване на договор трябва да се плати капаро от поне 35 процента. Няма ограничение в минималния и максимален брой пътуващи в една група.
"Алеко турс" предлага на своите клиенти възможност да осигури самолетни билети от София до Рим/Венеция и от Венеция/Рим до София. Цените на всички билети зависят от момента на тяхното закупуване, т.е. по-ранното им заявяване и плащане ще осигури и по-ниски тарифи. Няма никакъв проблем туристите да се придвижват със собствен транспорт - лек автомобил до изходната точка и от крайната до дома или сами да организират трансферите си. Възможно е и организиране на допълнително пребиваване във Венеция или Рим - цените зависят от офертите на партниращите ни хотели. Комисионната на "Алеко Турс" е 10% от сумата за платените допълнителни услуги.

ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!