НАЧАЛО НОВИНИ ЕКСКУРЗИИ ДЕСТИНАЦИИ ПОЧИВКИ LANGUAGE ОБЩИ УСЛОВИЯ КОНТАКТИ

Топ екскурзии

Няма намерени екскурзии до избраната дестинация за този период.

Унгария

Началото на новата ера в Унгария започна през месец юни 1988 г. - 30000 души правят демонстрация срещу плановете комунистическия режим на Румъния да разруши трансилванските села. През месец март 1989 г., за първи път от десетки години, правителството обяви национален празник на годишнината от революцията от 1848 г. Демонстрациите на опозицията и техните привърженици изпълниха улиците на Будапеща с над 75000 недоволни граждани. Премиерът на разбушувалата се държава се срещна за първи път с Михаил Горбачов в Москва, а той одобри постъпките на Унгария към многопартийна система и обеща, че СССР няма да се намесва във вътрешните работи на реформираната държава. Бяха проведени консултации на опозицията с представители на правителството около кръгла маса, създадена с цел въвеждане на многопартийна демокрация, пазарна икономика и смяната на властта. През месец май, Унгария започва да премахва бодливата телена ограда от границата си с Австрия - първата стъпка към свалянето на Желязната завеса.

Днес тези неща вече са забравени. Хората ползват свободно интернет за игри, забавления, покупки, и дори за залагания и хазарт. Много популярен покер сайт е http://hu.partypoker.com – от него можете да свалите ръководство и стратегии за печеливша игра, да се възползвате от многобройни промоции и бонуси – включително подарък до 500 евро при регистрация. Можете да участвате в многобройни игри и състезания с други реални хора по света, както и срещу автоматизиран софтуер. С правилна стратегия и контролиране на емоциите, можете да спечелите много прилични пари за нула време!

Освен онлайн забавления, в Унгария можете да видите невероятно красива природа – около половината територия на държавата се състои от равнини, а другата половина са хълмисти региони с ниски планини. Забележителните водни басейни са река Дунав, , както и езерата Балатон и Хевиз